Bylistens retning i 2021.

Så kom året 2021 i gang. Det giver mig mulighed for at ønske Bylistens medlemmer og støtter et godt nytår.

2021 har alle muligheder for at komme godt i gang. Dygtige forsker fra forskellige firmaer i hele verden har udviklet en vaccine, der endda tegner ret fornuftigt. Håbet er, at alle de, der ønsker en vaccination i Glostrup, er fuldt vaccineret inden sommeren. Jeg vil gerne gøre honnør for alle dem, vi i daglig tale kalder frontpersonalet på sundhedsområdet, men også til alle dem der i det private, fysisk går på arbejde hver dag. I gør os alle ære. Stor respekt herfra.

For Bylisten er 2021 et afgørende år. I november er der kommunalvalg. Her afgøres Bylistens videre skæbne. Men I Bylistens øjne også Glostrups fremtidige vej og udvikling. Bylisten har allerede nu dygtige kandidater, der har sagt ja til at stille op til kommunalvalget. Men der er plads til flere, så har du lyst til at blive kandidat, så kontakt mig endelig.

Hvad er det Bylisten kan, som de andre partier ikke kan? Bylisten er tværpolitisk, og vores fokus er Glostrup og vores borgere. Vores vision er ikke en større kommune, men en bedre kommune. Vores vision er, at Glostrup er kendt for en anstændig alderdom, for dem der vælger at blive gamle i Glostrup. At vores børn i vuggestuerne og børnehaverne har voksenkontakt og bliver støttet og stimuleret, så de klar til at blive undervist, når de skal videre i skolen. Og undervist af uddannede skolelærere.

Hvem er vores modstandere til kommunalvalget? Venstres borgmesterkandidat er den 28 årige Piet Papageorge og den socialdemokratiske borgmesterkandidat er den 32 årige Kasper Damsgaard. Begge rare mennesker, som jeg ser frem til at føre valgkamp imod.

Håber, du vil forsætte som medlem – og der er helt sikker plads til flere. Årets kontingent er 200 kr.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *